100% ROCK AMERICANA 

„WE PLAY IT LOUD & PROUD!”

Az Ozone Mama dalai modern felfogásban idézik meg a hatvanas, hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Színpadi produkciójuk friss, energikus és látványos.

Debütáló lemezükkel (’The Starship Has Landed’) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk, a ’Freedom EP’ 2013-ban látott napvilágot. A korongot indító ‘Go’-t a Petőfi Rádió rotációban játszotta, de számos európai, amerikai és kanadai rádió is műsorára tűzte.

‘I Really Care’ című daluk az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szaklap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén is megjelent.

A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár, vokál), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta csapatot a szakmai zsűri a legutóbbi, ’Sonic Glory’ című nagylemezéért 2016-ban “Az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában ismét Fonogram-díjjal jutalmazta. A lemezt magas pontszámmal és jó kritikával méltatta – többek közt – a Classic Rock Magazine is.

Az Ozone Mama az elmúlt két évben olyan nagy nevek előtt kapott fellépési lehetőséget, mint például a Monster Magnet (USA), az Airbourne (AU), a The Darkness (UK), vagy a Kamchatka (SWE).

A srácok a hazai klubturnén és fesztiválokon (pl. Sziget) kívül egyre több külföldi koncerten is bemutatkoztak: rövid európai turnéjukat követően meghívást kaptak például a torontoi Canadian Music Week-re, majd egy azt követő amerikai klubkoncertre (Niagara Falls, Buffalo), a romániai Danube Rock Festival-ra, illetve a németországi End Of Summer Festival-ra is.

A zenekar az idei évet a Siren’s Call’ című dalhoz készült videó premierjével indította, jelenleg pedig már a következő nagylemezén dolgozik. A nyári hónapok fesztiválfellépéseit és stúdiómunkálatait, valamint az album megjelenését követően a fiúk az ősz folyamán hosszabb hazai és európai lemezbemutató turnéra indulnak.

További információk, koncertek:  http://www.ozonemama.com

http://www.facebook.com/ozonemamaband

Lemezeikbe – többek között – a következő linkeken lehet belehallgatni:

Spotify | Deezer | Soundcloud | Tidal | Bandcamp

Videók:  Klippek (YouTube) | Élő felvételek (YouTube)

Kapcsolat: Borbola Katalin
+36-20-532-0606

management@ozonemama.com